We, as in Valliant Brok and Marion van Veelen started our Bullmastiff kennel with a lot of divotion for the Bullmastiff breed.

Together with our kids we try to take care for them as good as we can and our hobby became bigger and bigger. At this moment we are proud owners from 25 Bullmastiff who live with us in and around our house, some live outside and some inside. We try to make healty and beautiful litters with the best quality. All our Bullmastiff have FCI pedigree and are DNA profiled, the onces who are in any breeding plan or already had a litter are having health certificates.

The most important thing for us is the health condition from our dogs and that they are our home dogs. We have 11 who are retired some because of age and others because of their health results.

Our breeding plans are on the puppy page for information or reservations please send us an @mail. 

But don't forget it is natures call & and Some luck !!


Valliant & Marion Brok

Reza, Caine, Do & Ravi

 


Latest news:

VALCOBULLS REASONABLE DOUBTValcobulls reasonable doubt VALCOBULLS REASONABLE DOUBT BIS BENELUX WINNER


Our U-Litter & V-Litter are born:

http://www.valcobulls.nl/page/oway-s-padron-at-dvariskiu-x-valcobulls-never-surrender-padron-x-red-multi-ch-int-ch-garroway-s-padron-is-draviskiu-sagehill-s-fired-up-and-ready-x-garroway-bullstock-s-roxyroller- Valcobulls Guilty as Charged x Valcobulls more then ever

Wij zijn Valliant Brok en Marion van Veelen en met veel plezier zijn wij met deze Bullmastiff kennel begonnen. Samen met onze 4 kinderen zorgen wij dan ook zo goed mogelijk voor alle honden en proberen wij niet alleen mooie maar vooral gezonde honden te fokken. We zijn trotse eigenaren van 25 Bullmastiffs maar hiervan zijn er 10 met pensioen. 

Bullmastiff & kids Wanneer er bij Valcobulls een nestje geboren is, hebben deze puppys voorouders die gezond en sterk zijn/waren. Alle Bullmastiffs waar we mee fokken zijn in het bezit van een DNA profiel, FCI stamboom en EU paspoort. Maar ook zijn alle ouders volledig medisch gekeurd en zijn in het bezit van een HD en ED certificaat. Deze zijn ten alle tijden ter inzage. Natuurlijk wanneer er meerdere generaties in onze kennel aanwezig zijn zijn ook daarvan de uitslagen ter inzage beschikbaar. Wanneer u graag een puppy uit onze kennel zou willen kunt u contact met ons opnemen om op onze bellijst te komen. 

De bullmastiff is geen ras om de eerste 18 maanden lekker mee te gaan sporten, strandwandelingen mee te maken, of uren lekker door de duinen heen te struinen. Wanneer ze volwassen zijn is dit alles allemaal mogelijk maar hun eerste 1.5 jaar zullen ze echt controle over hun beweging nodig hebben (benchrust) Ze geven bijvoorbeeld nooit aan wanneer iets te veel is en wanneer ze pijn hebben en gaan gewoon door. Dit kan enorme gevolgen hebben voor hun verdere levensloop. Traplopen en springen is een must om zoveel mogelijk te vermijden in hun jeugd. Het continu herhalen van de bank op en af kan al teveel zijn voor hun ellebogen. De bench is een belangrijke plaats om ze verplicht rust te geven. Ook omdat dit hun huisje, plaats is waar ze zich op hun gemak voelen en zich terug kunnen trekken wanneer daar behoefte aan is. Net Also dat een kind een eigen kamer heeft en zich hier naartoe kan terug trekken. Het gedrag van uw bullmastiff zal ook zeker hierdoor ten goede komen. Een bench is dus echt niet zielig maar let op laat je de eerste weken niet bespelen door deze slimmeriken.....

We proberen zo goed mogelijk voor onze puppy kopers (hoewel we ze het liefst allemaal zelf houden) een genetisch pakket samen te stellen zodat deze zo lang mogelijk van hun Bullmastiff kunnen genieten.. Voor iedereen die al ooit een Bullmastiff heeft gehad zal ook beamen dat een Bullmastiff niet zomaar een hond is maar een echt gezinslid die alle liefde aan je geeft zoals je die ook aan hun geeft. Dit ras heeft een consquente opvoeding nodig maar is je allerbeste vriendje in huis die je ook nog eens ontzettend veel liefde geeft maar zeker ook bescherming. Ze zijn enorm slim en daar proberen ze ook zeker gebruik van te maken zonder dat u het door heeft. Blijf consequent en u zal een geweldige hond aan ze hebben.

Zoals vele mensen denken is de Bullmastiff " de gezinshond" maar dat neemt niet weg dat dit geweldige ras van oorsprong geen echt sociaal ras is naar andere honden. Vergeet bijvoorbeeld niet waar ze oorspronkelijk voor gebruikt werden........... door deze consequente opvoeding kunnen natuurlijk zeker wel sociaal opgroeien..

Service staat bij ons op voorop en daarom bieden wij uw Bullmastiff een goed onderkomen aan wanneer hun baasjes met vakantie gaan! Ook uw bullmastiff wil wel eens lekker op vakantie.....

Lees verder op de pension pagina.

 

Valliant Brok & Marion van Veelen

Reza, Caine, DO & Ravi

 Bullmastiff kennel Valcobulls  

 

lastReport 29-05-2019