Bullmastiff pension

Ons Bullmastiff pension 

Wij hebben een kleinschalig Bullmastiff pension, tien pension vakken. Hier verblijven Bullmastiffs die wij zelf gefokt hebben, maar ook Bullmastiffs die wij niet gefokt hebben. Alle Bullmastiffs zijn welkom, zodat de baasjes kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.
Wij hebben bewust gekozen voor een kleinschalig pension, zodat wij alle Bullmastiffs voldoende aandacht kunnen geven. Dit vinden wij erg belangrijk en hier heeft de Bullmastiff ook behoefte aan.

Uw Bullmastiff wordt hetzelfde behandeld als onze eigen Bullmastiffs. Wij maken geen onderscheid hierin.

Het verblijf van uw Bullmastiff bestaat uit een buiten weide. Hierin staat een slaaphok wat voorzien is van een dikke laag stro, zodat uw Bullmastiff zacht, warm en droog ligt.
In de weide staat een Industrial_dog_bed en in sommige weides staat ook nog een bankje. Uw Bullmastiff kan op allerlei plaatsen zitten of liggen en heeft ook nog genoeg ruimte om te spelen.
Verder is de buiten weide voorzien van een eet- en drinkbak en speelgoed.
Uw Bullmastiff eet hetzelfde als onze Bullmastiffs. Wij hebben een eigen voer lijn (Brokkie, te bekijken op www.honden-brokkie.nl). Dit zit bij de prijs inbegrepen. Mocht u liever eigen voer meebrengen is dat uiteraard ook mogelijk, maar in principe niet nodig.

       
Pensionhonden op een industrial_dog_bed en een bankje 

Uw Bullmastiff krijgt twee keer per dag eten, zowel in de ochtend als in de avond.
De drinkbakken worden elke dag ververst met schoon water.
Tussendoor krijgt uw Bullmastiff wel eens iets lekkers. Zoals de baasjes op vakantie wel eens een croissantje eten, krijgen de Bullmastiffs dat ook, of een lekkere verse eierkoek van de bakker of een lekkere honden snack. Ook daar maken wij geen onderscheid in.

                                                        Pensiongast met een eierkoek 

Wij hebben op ons terrein ook nog een hele grote speelwei. Uw Bullmastiff mag daar uiteraard ook gebruik van maken. Wij bepalen welke Bullmastiffs met elkaar mogen spelen. Deze combinaties zijn gebaseerd op jaren lange ervaring met de Bullmastiff.
Wij bepalen ook hoelang uw Bullmastiff mag spelen. Dat wordt per Bullmastiff apart bekeken en is bijvoorbeeld afhankelijk van leeftijd, gezondheid, gemoedstoestand etc.

       
Pensiongasten aan het spelen in onze speelweide 

Er is een besloten Facebook pagina waar de baasjes zich voor aan kunnen melden. Hier worden dagelijks foto’s en/of filmpjes geplaats, zodat u kunt zien hoe uw Bullmastiff vakantie aan het vieren is.

Mocht u interesse hebben in ons Bullmastiff pension, kunt u altijd een afspraak maken om een keer te komen kijken. Als u nog meer vragen heeft, kunt u uiteraard altijd bellen, whatsappen of mailen. Wij staan u graag te woord.

         

Pensiongasten aan het spelen in onze speelweide 

 

Bijgewerkt op 14-04-2022