Valcobulls Puppy’s

 

 M litterBullmastiff puppy'sGREAT NEWS

WE ARE EXPECTING PUPPY’s OUT OF THE COMBINATION

MORGAN X KENZI

!!!!!!! REPEAT LITTER !!!!!!!

Lemabull u Will be of Valcobulls x Valcobulls high fidelity

Wanneer er bij Valcobulls een nestje geboren is, hebben deze puppys voorouders die gezond en sterk zijn/waren. Alle Bullmastiffs waar we mee fokken zijn in het bezit van een DNA profiel, FCI stamboom en EU paspoort. Maar ook zijn alle ouders volledig medisch gekeurd en zijn in het bezit van een HD en ED certificaat. Deze zijn ten alle tijden ter inzage. Natuurlijk wanneer er meerdere generaties in onze kennel aanwezig zijn zijn ook daarvan de uitslagen ter inzage beschikbaar.

Wanneer u graag een puppy uit onze kennel zou willen kunt u contact met ons opnemen om op onze bellijst te komen.

Wanneer er dan een teefje zwanger is gaan we degene op de bellijst contacten en op de hoogte houden van de vorderigen van onze zwangere dame en natuurlijk de geboorte en de groei van onze pups. Wanneer de pups dan een week of 4-5 oud zijn  mogen ze bezoek ontvangen en mag er geknuffeld gaan worden. Eventueel een voorkeur voor een bepaalde pup aan ons te kennen geven. De pups worden gechipt tussen 5-6 weken en wanneer ze na 6 weken oud zijn worden de pups ingeent en worden ze volledig medisch nagekeken.  Daarna kunnen we ook pas echt kijken welke pup naar welke eigenaar zal gaan. Maar soms hebben we daar ook wat langer de tijd voor nodig om eens te zien hoe de pups uit groeien.

We proberen zo goed mogelijk voor onze puppy kopers (hoewel we ze het liefst allemaal zelf houden) een genetisch pakket samen te stellen zodat deze zo lang mogelijk van hun Bullmastiff kunnen genieten.. Voor iedereen die al ooit een Bullmastiff heeft gehad zal ook beamen dat een Bullmastiff niet zomaar een hond is maar een echt gezinslid die alle liefde aan je geeft zoals je die ook aan hun geeft. Dit ras heeft een consquente opvoeding nodig maar is je allerbeste vriendje in huis die je ook nog eens ontzettend veel liefde geeft maar zeker ook bescherming. Ze zijn enorm slim en daar proberen ze ook zeker gebruik van te maken zonder dat u het door heeft. Blijf consequent en u zal een geweldige hond aan ze hebben.

 

De Bullmastiffpuppys bullmastiff

De bullmastiff is geen ras om de eerste 18 maanden lekker mee te gaan sporten, strandwandelingen mee te maken, of uren lekker door de duinen heen te struinen. Wanneer ze volwassen zijn is dit alles allemaal mogelijk maar hun eerste 1.5 jaar zullen ze echt controle over hun beweging nodig hebben (benchrust) Ze geven bijvoorbeeld nooit aan wanneer iets te veel is en wanneer ze pijn hebben en gaan gewoon door. Dit kan enorme gevolgen hebben voor hun verdere levensloop. Traplopen en springen is een must om zoveel mogelijk te vermijden in hun jeugd. Het continu herhalen van de bank op en af kan al teveel zijn voor hun ellebogen. De bench is een belangrijke plaats om ze verplicht rust te geven. Ook omdat dit hun huisje, plaats is waar ze zich op hun gemak voelen en zich terug kunnen trekken wanneer daar behoefte aan is. Net zoals  een kind een eigen kamer heeft en zich hier naartoe kan terug trekken. Het gedrag van uw bullmastiff zal ook zeker hierdoor ten goede komen. Een bench is dus echt niet zielig maar let op laat je de eerste weken niet
bespelen door deze slimmeriken…..

Zoals vele mensen zeggen is de Bullmastiff ” de gezinshond” maar dat neemt niet weg dat dit geweldige ras van oorsprong geen echt sociaal ras is naar andere honden. Vergeet bijvoorbeeld niet waar ze oorspronkelijk voor gebruikt werden……….. door deze consequente opvoeding kunnen natuurlijk zeker wel sociaal opgroeien.. Lees meer over de oorsprong van dit ras op de pagina De Bullmastiff.

Voor elke vraag kunt u terrecht op:

valcobulls@gmail.com

 
Valcobulls Many Rivers in Empire

  Voor onze planning kun je kijken op : (More information About our Planned litters  2018)

Click here

 

last report 17-01-2019