Puppy’s

 

 ALL LITTERS/PUPPY’S YOU CAN FOLLOW –  AT THE OFFSPRING PAGE

​Read more about:

offspring valcobulls bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff pups
 
GREAT NEWS OUR U-LITTER AND V-LITTER ARE BORN
READ MORE AT THE OFFSPRING PAGE
Valcobulls Guilty as Charged x Valcobulls more then ever
GOED NIEUWS 
ONS U-NEST & V-NEST ZIJN GEBOREN, LEES MEER OP ONZE OFFSPRING PAGINA
Garroway’s Padron at Dvariskiu x Valcobulls never Surrender

Interesse in een pup? lees verder

Wanneer er bij Valcobulls een nestje geboren is, hebben deze puppys voorouders die gezond en sterk zijn/waren. Alle Bullmastiffs waar we mee fokken zijn in het bezit van een DNA profiel, FCI stamboom en EU paspoort. Maar ook zijn alle ouders volledig medisch gekeurd en zijn in het bezit van een HD en ED certificaat. Deze zijn ten alle tijden ter inzage. Natuurlijk wanneer er meerdere generaties in onze kennel aanwezig zijn zijn ook daarvan de uitslagen ter inzage beschikbaar. Wanneer u graag een puppy uit onze kennel zou willen kunt u contact met ons opnemen om op onze bellijst te komen.

Wanneer er dan een teefje zwanger is gaan we degene op de bellijst contacten en op de hoogte houden van de vorderigen van onze zwangere dame en natuurlijk de geboorte en de groei van onze pups. Wanneer de pups dan een week of 4-5 oud zijn  mogen ze bezoek ontvangen en mag er geknuffeld gaan worden. Eventueel een voorkeur voor een bepaalde pup aan ons te kennen geven. De pups worden gechipt tussen 5-6 weken en wanneer ze 6 weken zijn worden de pups ingeent  en worden ze volledig medisch nagekeken.  Daarna kunnen we ook pas echt kijken welke pup naar welke eigenaar zal gaan. Maar soms hebben we daar ook wat langer de tijd voor nodig om eens te zien hoe de pups uit groeien.

We proberen zo goed mogelijk voor onze puppy kopers (hoewel we ze het liefst allemaal zelf houden) een genetisch pakket samen te stellen zodat deze zo lang mogelijk van hun Bullmastiff kunnen genieten.. Voor iedereen die al ooit een Bullmastiff heeft gehad zal ook beamen dat een Bullmastiff niet zomaar een hond is maar een echt gezinslid die alle liefde aan je geeft zoals je die ook aan hun geeft. Dit ras heeft een consquente opvoeding nodig maar is je allerbeste vriendje in huis die je ook nog eens ontzettend veel liefde geeft maar zeker ook bescherming. Ze zijn enorm slim en daar proberen ze ook zeker gebruik van te maken zonder dat u het door heeft. Blijf consequent en u zal een geweldige hond aan ze hebben.

valcobulls@gmail.com

 

Twijfels of u wel of niet uw pup gaat verzekeren?

Wij raden u aan eens bij Proteq Dier & Zorg te gaan kijken naar de mogelijkheden:

 

Bullmastiff, Marion brok, bullmastiff pups, bullmastiff pension, bullmastiff kennel, dekreu bullmastiff

 last report 24-10-2018