Puppy’s

Heeft u interesse in een puppy 

Vaak krijgen wij de vraag wanneer wij een nestje hebben, wanneer de puppy´s geboren worden of wanneer ze naar hun nieuwe huisje mogen.
Er gaat uiteraard altijd eerst een traject vooraf aan een puppy. Een Valcobulls dame moet loops worden, vervolgens gedekt worden en dan is het afwachten. Wij hebben geen invloed op moeder natuur. Ongeveer vier a vijf weken na de dekking weten wij of onze dame zwanger is. We weten dan ongeveer hoeveel puppy´s, maar hebben dan nog geen idee van het geslacht of de kleur.

Als iemand interesse heeft in een puppy kan de puppy koper dit
kenbaar m
aken aan ons. Wij zullen dit noteren op onze interesse lijst. Daarop kunt u ook uw voorkeuren doorgeven van geslacht en kleur.

Tussendoor kunt u altijd informeren om te kijken of er een dame gedekt is, of ze zwanger is, hoe ver ze in de zwangerschap is en of de puppy’s al geboren zijn.            

Als de puppy’s geboren zijn dan nemen wij contact op met puppy kopers die op onze interesse lijst staan. Wij nodigen ze dan uit voor een kennismaking.
Wij vinden het heel belangrijk om met onze puppy kopers in gesprek te gaan. Voor ons is het zeer belangrijk dat onze puppy’s een goed huisje krijgen, waar wij ons ook prettig bij voelen.
Andersom vinden wij het ook belangrijk dat de puppy koper een goed gevoel bij ons heeft en de manier waarop wij met onze honden omgaan.

Mochten beide partijen tevreden zijn, dan houden wij u op de hoogte hoe het met moeder  en de puppy’s gaat. Schroom niet om zelf ook te informeren.
We proberen regelmatig foto’s en filmpjes te sturen, zodat u de ontwikkeling en groei van de Bullmastiff puppy’s ziet.

We gaan ook regelmatig live op facebook: Valliant Brok.

   

Als de puppy’s vier a vijf weken oud zijn, bent u welkom om kennis te maken en te knuffelen met de puppy’s. Vanaf dat moment kunt u een keuze maken voor een specifieke puppy. Dit gaat altijd in overleg met ons. Afhankelijk van waar u op de interesse lijst staat, is bepalend hoeveelste keuze u heeft.
Als wij denken dat een bepaalde puppy het beste bij u past, dan zullen wij dit kenbaar maken.

Als de puppy’s zes weken oud zijn, dan worden ze ingeënt en nagekeken door onze dierenarts. Tussen de acht a negen weken mogen de puppy’s naar hun nieuwe huisje toe.

U krijgt een leuk puppy pakket van ons mee.

Alle puppy’s worden gechipt en hebben een stamboom.
Ze zijn ontwormt met twee, vier, zes en acht weken.
Ze krijgen een paspoort mee waarin hun gegevens staan, zes weken inenting en ontworming.

Wij adviseren altijd om bij negen weken naar de dierenarts te gaan. Uw puppy moet dan toch een tweede vaccinatie krijgen en dan kunt u uw puppy laten nakijken door een onafhankelijke dierenarts.

 

Bijgewerkt op 05-06-2023