Wie zijn wij?

Wie zit er achter Valcobulls


Mijn na
am is Valliant Brok. Sinds dat ik klein ben, heb ik al een grote voorliefde voor dieren. Mijn grote voorliefde voor dieren is uitgegroeid tot een gepassioneerde hobby.

In 2009 kreeg ik mijn eerste Bullmastiff, genaamd Ceje, en dat heb ik uitgebreid tot een hele mooie kennel. Momenteel hebben wij dertien Bullmastiffs rond lopen.

 

U zult wel denken: dertien?! Ja inderdaad dertien Bullmastiffs!
Een aantal van deze Bullmastiffs hebben wij opgevangen om een beter leven te bieden, een aantal zitten hier met pensioen en met een aantal fokken wij. Als een reu of een teef niet (meer) ”geschikt” is voor de fokkerij, houden wij hem of haar zelf. Dat is voor ons geen reden om een ander huisje te zoeken. Onze Bullmastiffs zijn goed voor ons en wij voor hun. Uiteindelijk doe je alles samen.

Naast het fokken van Bullmastiffs en het blij maken van puppykopers, verkopen wij zelf gemaakte honden bedden: het enige echte industrial_dog_bed. 

Achter de schermen zijn wij nog bezig met een webshop, die ondertussen af is! Neem zeker een kijkje op www.honden-brokkie.nl Omdat wij zoveel Bullmastiffs hebben, hebben wij een eigen voer lijn, genaamd Brokkie. Dit voer is speciaal gericht op de Bullmastiff, maar wij hebben ook voer voor andere rassen!
Soms vragen mensen zich af of dit voer wel ”goed” is. Kijk naar onze honden….. en u heeft het antwoord.
Op de webshop staan ook andere producten zoals bijvoorbeeld; mooie leren halsbanden, riemen, knuffels, verjaardag artikelen, waakborden, fleece flossen, waakborden en nog veel meer! 

Wij bij Valcobulls blijven volop in ontwikkeling.

Bijgewerkt op 05-06-2023